Nusta Karpay

Nusta Karpay

De Nusta’s, de godinnen uit de Andes, helpen je te verbinden met het vrouwelijke deel in je, opdat dit kan helen. Zodat er weer balans kan zijn in het mannelijke en vrouwelijke deel in jou !

3 of 4-daagse

De Nusta Karpay Intensive 

Als je interesse hebt, laat je het dan weten?

Er zijn 144 Nusta’s. Tijdens deze workshop verbinden we ons met de 7 belangrijkste Nusta’s. Iedere Nusta brengt een ander aspect naar jou of in jou boven, schijnt een ander licht op je pad. Het is het pad van vrouwelijke heelwording, in diepe verbondenheid met Moeder Aarde.

Nusta Mesa

De Nusta Mesa is een mesa met khuya’s (medicijnstenen) verbonden met de Nusta’s.

Voordat de Nusta Karpay naar het westen kwam hebben de Paqo’s uit Q’ero, Don Mariano, Doña Maria, Don Alejandro en Don Claudio, zeven heilige plaatsen bezocht in de Andes in Peru waar de Nusta’s heel sterk aanwezig zijn. Op elke heilige plaats hebben zij zich verbonden met de specifieke Nusta van die plek en hebben zij zich opengesteld om een khuya (medicijnsteen) te ontvangen. Tijdens deze reis heeft iedere Paqo een medicijnbundel gecreëerd: de Nusta Mesa

Nusta Karpay integratie (Blossoming)

Een verdieping, verdere integratie van de inwijdingen van de Nusta is fijn. Zodat je de energie nóg beter kan dragen, voelen, integreren in je leven.

Een blossoming om de ‘zaden’ die de inwijdingen zijn te voeden en tot wasdom te laten komen.

Boekfragment “Nusta Karpay, de 7 godinneninwijdingen uit de Andes”

Kanchis Nusta Karpay zijn Quechua woorden uit de oude Inca taal en betekent letterlijk: 
“Zeven Godinnen-inwijdingen”. 
Deze byzondere en prachtige authentieke inwijdingen gaan op dit moment de hele wereld door. 
Dit was altijd al de intentie geweest van de Paqo’s, van Karen en Lieke, ik denk van veel mensen! Een universele gedachte…..

Munay Ki en de Nusta Karpay

Om me heen horen we vragen over de 10e rite van de Munay Ki en de Nusta Karpay. Oorspronkelijk heeft de Munay Ki 9 inwijdingen. Op een gegeven moment is daar door iemand een 10e aan toegevoegd die de Nusta inwijding word genoemd.

Ervaringen deelnemer Nusta Karpay Intensive

Fire, mountains, water, candles, hearts and flowers…
Meeting the Nustas in Glastonbury through Karen and Lieke felt like being back in Peru. It was an intense experience – a beautiful and powerful melding of traditions including the sweat lodge ceremonies ( made possible thanks to wonderful fire masters ) and drumming that took us into other dimensions, helping us to cleanse and prepare and then to integrate the new energies, journeying within and far away.

Eigen groep

We verzorgen graag een Nusta Karpay (evt intensive) voor jouw groep. Zowel in binnen- als buitenland.
Locatie en datum in overleg, prijs op aanvraag.…

Individueel

Mocht je er de voorkeur aan geven de Kanchis Nusta Karpay individueel te ontvangen, dat kan ook. 
Locatie in overleg
prijs op aanvraag…