Arts and Crafts

Martin

“Kunst” moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.

Op deze pagina kun je het resultaat zien van een heel aantal pogingen die ik heb ondernomen om (beeldend) uiting te geven aan hetgeen wat in me leeft. 
En van de drang om de dingen om me heen vorm te geven en te voorzien van schoonheid.
Het merendeel van de werken komen vanuit eigen initiatief, maar ik werk ook in (vrije) opdracht. 
Dus mocht er werk bij zijn dat je erg aanspreekt, neem dan gerust contact op. 
Dan kunnen we in overleg kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Lieke

Het leven inspireert me, het pad dat ik bewandel inspireert me. Dromen die naar me toe komen zetten me aan tot het maken van voorwerpen die ik gebruik bij ceremonieën en rituelen.
Hieronder vind je beeldmateriaal van en informatie over de dingen die ik zoal gemaakt heb (en voor jou ook maken kan), lang niet alles staat er op. Mocht je vragen hebben: stel ze gerust!