Drums

Een drum is een wonderlijke bondgenoot, echt een maatje die je kan ondersteunen in je proces in je leven en bij je werk.

Lieke maakte haar eerste sjamanendrum ruim 20 jaar geleden. In de loop van de jaren volgden er nog een heel aantal. Sinds het najaar van 2019 bouwt ze naspanbare frame-drums in opdracht:

Het maken van een drum is een proces met veel schoonheid, verwondering en ook samenwerking tussen alle elementen waaruit de drum is opgebouwd. De drum wordt gemaakt in afstemming met het medicijn van degene voor wie de drum is.

Het proces van creatie heeft zijn eigen ritme, zijn eigen tijd, wat vaak ook samenhangt met het proces van de toekomstig eigenaar.

Als de klank is gedroomd, kan de materialisatie beginnen… en dan is het in het proces van het maken toewerken naar díe klank. Dat vraagt soms veel tijd (in lineaire zin). Het is een proces wat organisch en afgestemd verloopt.

Mocht je interesse hebben, meer informatie willen of meer voorbeelden willen zien, neem dan contact op met Lieke. Stuur een email naar info@yamarei.nl of stuur een berichtje naar 06-18659353.