Healing Sessies

Terug naar Healing

Heb je het gevoel ‘vast’ te zitten?

Kom je zelf niet meer vooruit of blijf je worstelen met een thema?

Heb je ‘onverklaarbare’ pijn in je lichaam? 

Heb je moeite je bestemming te vinden?

Weet je niet wat je aan moet met het gedrag van je kind(eren)?

Misschien is het dan tijd eens samen verder te kijken wat er op een ander niveau, energetisch niveau, op een diepe -onder-laag speelt

Want wat er in een onderlaag onzichtbaar aanwezig is, beïnvloed je denken, voelen, doen en handelen en je ervaren, je héle leven. Er wordt je als het ware gespiegeld wat er onbewust speelt, en dat uit zich op in je leven op sociaal, maatschappelijk, emotioneel, geestelijk en lichamelijk gebied. 

Individuele Healing-sessies kunnen je helpen los te komen daarvan. In een aantal sessies kunnen we op meerdere niveaus, steeds een beetje dieper met het thema dat je inbrengt aan het werk. (Vaak zijn meerdere sessie nodig om los te komen een thema dat je al lang bij je speelt.) 

Zodat je weer, vanuit een vernieuwde balans anders in je leven staat en helderder naar de wereld om je heen kunt kijken

Healingen worden gegeven door Lieke

locatie: Hengelo Gld, of in overleg aan huis

Per sessie (ca anderhalf uur) € 110,- (excl km vergoeding bij sessies aan huis)

Hoe een sessie er uit ziet, hangt af van wat er nodig is voor jou op dat moment, wat er kan. 

Er zijn verschillende technieken die ingezet kunnen worden tijdens een sessie, een aantal daarvan zijn:

illuminatie, time line shift (weghalen oude verhalen, oude wonden, karmische patronen), extractions (weghalen van verschillende soorten zware energie, vast en vloeibaar, entiteiten, relatie/familie-koorden), soulretrieval (weer bewust maken van zielsdelen die je weggestopt hebt na een trauma, Eagle Totem Healing en Star (Constellation) Healing.

Mocht je meer informatie willen: voel je vrij contact op te nemen via email (info@yamarei.nl) of bel met Lieke op 06-18659353 (als je een bericht inspreekt of een sms stuurt wordt je zsm terug gebeld)