Vuurtraining

Terug naar En verder

Een training voor het ontmoeten, verbinden en verdiepen van je relatie met het (wezen van het) Vuur.

-de eerstvolgende vuurtraining waarschijnlijk met Pasen in 2024. Laat je weten als je interesse hebt?

In de training maken we heel veel vuur, kleine vuurtjes, grote vuren, we verbinden ons met het vuur, doen er ceremonie mee. Je leert de praktische kneepjes, over verschillende manieren vanopbouwen van het vuur, je leert over hout, over stenen, over gereedschap, en de basis van de ceremonie van de plek.

Een training voor mensen die bekend zijn met de zweethutceremonie en opgeleid willen worden tot vuurvrouw of vuurman én voor iedereen die meer verbinding wil met het vuur in zijn of haar leven. In deze training leer je de vaardigheden van de vuurman of vuurvrouw. De vuurman of vuurvrouw (firekeeper) verzorgt het vuur voor de zweethut-ceremonie, brengt de hete stenen binnen, brengt het water binnen, en is het steun- en rustpunt buiten de hut. Hij/Zij staat aan de basis van de Sacred Space voor de ceremonie.

Als vuurvrouw/ -man ben je vuurhoeder en vorm je een team met de zweethutleider. Je staat aan de basis van de ceremonie en volledig in dienst van het grote geheel.

In deze intensieve training leer je de basisvaardigheden van de vuurhoeder bij de zweethut-ceremonie. Je gaat vanuit je eigen innerlijke vuur de verbinding aan met de Spirit van het vuur.

Het is een hele leuke, intensieve en uitdagende training. En natuurlijk gaan we ook de zweethut in.

Het is fijn als je al wat zweethut-ervaring hebt en je verbonden voelt met de ceremonie, dat je een passie voor het vuur hebt, en dat je je dienstbaar wilt maken voor het grote geheel.

Ook als je al een paar keer bij het vuur geholpen hebt, zul je veel aan deze training hebben.

Heb je vragen of wil je je (ovb) aanmelden voor deze training? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@yamarei.nl