Persoonlijk Medicijnwiel

Terug naar En verder

Ontdek wat jouw persoonlijke medicijnwiel is…

dat is één van de manieren om weer in je kracht komen staan, je balans te hervinden. Bewust verbinding maken en ontdekken wat jouw kleuren, totems (krachtdieren), symbolen en voorouders zijn. 


Het leggen van die verbindingen, het weer her-ontdekken ervan, maakt dat je je relatie verdiept met alles om je heen. De eenvoudigste vorm van het medicijnwiel is er een opgebouwd uit 5 stenen. (Een middensteen en daar omheen vier stenen) Het is over de hele wereld door de eeuwen heen gebruikt en is al meer dan 50.000 jaar oud.
Het medicijnwiel is een vereenvoudiging van het universum en de schepping.

Medicijn heeft hier in het westen een heel andere betekenis gekregen dan het oorspronkelijk had. Overal waar levenskracht doorheen stroom heeft en geeft kracht die je ook ‘medicijn’ zou kunnen noemen. Het is een krachtige energie, onbeperkt beschikbaar, vol kennis en wijsheid. 
Het medicijnwiel is een cirkel van kracht en kennis, die alles omvat.

We maken gebruik van eeuwenoude rituelen om weer in contact te komen met kennis die in je besloten ligt. Zoals je medicijn-kleuren, krachtdieren, symbolen en voorouders.
Door de verbinding te maken (te herstellen) zal dat de kwaliteiten die je hebt weer (meer) op te laten lichten en bewust maken. Het brengt je weer terug bij een gevoel van totaliteit en verbinding.
Zodat je begrijpt, voelt en weet dan dat je verbonden bent met alles wat bestaat.

Eerst volgende datum is 12 en 26 april 2023. Mocht je interesse hebben, laat je het dan weten door een mail te sturen naar info@yamarei.nl?!)

of… Maak een afspraak voor een persoonlijke sessie: In 4 individuele sessies begeleid Lieke je door je persoonlijke wiel. (locatie Hengelo Gld)
Ook mogelijk voor groepen! (locatie in overleg)

Datum in overleg, 
Prijs op aanvraag

Ervaring deelnemer Persoonlijk Medicijnwiel

Erna: “Mijn vraag aan Lieke was of ze wat kon vertellen over hoe de N-Amerikaanse traditie tegen de dood en het sterven aankijkt. Misschien zou ik daarvan iets kunnen gebruiken bij mijn werk in het hospice.
Lieke deed het aanbod om met hulp van haar naar mijn eigen lineage op zoek te gaan. En zo een directe verbinding te leggen.
Lieke trommelde en loodste mij de windrichtingen door. Steeds kwam er direct contact, beelden, kleding voorwerpen, landschappen.
Daarna hebben we alles besproken en kon Lieke met haar ervaring en kennis sommige beelden in een bepaalde traditie plaatsen. En we onderzochten de boodschappen.
Ik vond het prachtig om te doen. In een fijne open sfeer kon alles aan bod komen.
De verbindingen die gelegd zijn, blijven een duidelijke aanwezigheid. Ze zijn er gewoon. 
En dat is ook het belangrijkst van het werk in het hospice “er zijn” En ik weet dat ze me daarbij helpen.”