Agenda

Winter zweethut voor mannen

Datum:
23 december, 2023
Tijd:
10:00 - 22:00
Locatie:
De Hobbitstee, Wapserveen
Begeleiding:
Martin Fire Dreamer
Terug naar Agenda

Zweethutceremonie voor mannen vlak na de winter equinox

Hallo mannen,   Deze winter- zweethut heeft een speciaal ‘randje’… Na 16 jaar mannenhutten te hebben gegeven op de Hobbitstee komt er een einde aan een tijdperk. Vanaf volgend jaar gaan we de zweethutten geven op ons eigen land. Deze winterhut staat dus in het thema van afscheid nemen, loslaten en plek maken voor het nieuwe.  

Op 22 december is het midwinter, een heel mooi moment om samen de zweethut in te gaan!  Tijd om weer even helemaal stil te worden en tijd om te voelen…  
De winter is verbonden met het noorden in het medicijnwiel. Dit is de plek van transformatie, loslaten en sterven, van onthechting van het aardse bestaan. Plek van de essentie. Zoals de boom alles loslaat wat niet nodig is en alleen de kale essentie overblijft. Maar het is ook de plek van zuiverheid en wijsheid. Het noorden is met onze ziel en de bovenwereld verbonden. In het noorden wordt alles helemaal stil, tijd en ruimte bestaan even niet.      
We gaan samen de koude trotseren en in het donker van de zweethut diep in onszelf afdalen om verbinding te maken met onze eigen essentie. Een goed moment om oude, overbodige zaken los te laten, jezelf te reinigen en zo ruimte te maken zodat de nieuwe dingen zich aan kunnen dienen voor het komende jaar.
Ook hét moment om het nieuwe licht te verwelkomen en te eren. Zowel buiten, als ook in jezelf.
Kom en ervaar de magie van het noorden!  
Warme winterse groet, een hug en hopelijk tot gauw.
Namasté,  
Martin Golden Fire Dreamer.

vergoeding: €100,-

voor info e/o aanmelden: stuur een email naar info@yamarei.nl

op deze activiteit zijn de algemene voorwaarden van toepassing

U kunt niet meer inschrijven voor deze activiteit.