Agenda

Vuurtraining

Aanvang:
6 juni, 2019 10:00
Einde:
10 juni, 2019 22:00
Locatie:
De Hobbitstee, Wapserveen
Terug naar Agenda

Een training voor het ontmoeten, verbinden en verdiepen van je relatie met het (wezen van het ) Vuur.

Een training voor mensen die bekend zijn met de zweethutceremonie en opgeleid willen worden tot vuurvrouw of vuurman én voor iedereen die meer verbinding wil met het vuur in zijn of haar leven.

In deze intensieve training leer je de basisvaardigheden van de vuurhoeder bij de zweethut-ceremonie. Je gaat vanuit je eigen innerlijke vuur de verbinding aan met de Spirit van het vuur.

De vuurman of vuurvrouw (firekeeper) verzorgt het vuur voor de zweethut-ceremonie, brengt de hete stenen binnen, brengt het water binnen, en is het steun- en rustpunt buiten de hut. Hij/Zij staat aan de basis van de Sacred Space voor de ceremonie.

Als vuurvrouw/ -man ben je vuurhoeder en vorm je een team met de zweethutleider. Je staat aan de basis van de ceremonie en volledig in dienst van het grote geheel.

In de training maken we heel veel vuur, kleine vuurtjes, grote vuren, we verbinden ons met het vuur, doen er ceremonie mee. Je leert de praktische kneepjes, over verschillende manieren van opbouwen van het vuur, je leert over hout, over stenen, over gereedschap, en de basis van de ceremonie van de plek.

Het is een hele leuke, intensieve en uitdagende training. En natuurlijk gaan we ook de zweethut in.

Het is fijn als je al wat zweethut-ervaring hebt en je verbonden voelt met de ceremonie, dat je een passie voor het vuur hebt, en dat je je dienstbaar wilt maken voor het grote geheel.

Ook als je al een paar keer bij het vuur geholpen hebt, zul je veel aan deze training hebben.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

U kunt niet meer inschrijven voor deze activiteit.