Agenda

Woman Only -Expeditie ism Otro Elements

Aanvang:
6 september, 2024 00:00
Einde:
10 september, 2024 00:00
Begeleiding:
Lieke White Winds
Terug naar Agenda

In een wereld waar van alle kanten aan je wordt getrokken, is het een uitdaging om dichtbij jezelf te blijven, om vanuit rust keuzes te maken om op die manier jouw eigen kompas te volgen. Daarom organiseren we een 5-daagse back-to-basic retraite in de Noord-Italiaanse Alpen. Onder begeleiding van twee Nederlandse vrouwelijke trainers ga je 5 dagen terug naar de natuur, om stil te staan, en om geïnspireerd te worden én uitgedaagd. Met een ervaren, lokale (vrouwelijke!) berggids trekken we er een dag op uit, ’s avonds koken we samen buiten op het vuur en delen we aan de hand van de eeuwenoude ‘talking stick’ traditie in de sharing circle onze verhalen. Je leert weer te verbinden met jezelf, zodat je jouw diepe verlangens en dromen helder krijgt en wat er eventueel in de weg staat om jouw eigen kompas te volgen.

Otro Elements organiseert weer een ‘WOMEN ONLY’ expeditie. Lieke begeleid de zweethutceremonie tijdens deze vijf daagse back-to-basic expeditie op ‘Alpe Selvaccia’ aan de voet van de Monte Rosa in Noord Italie. Waar de tijd heeft stil gestaan…

Ga je mee?

Wil je je aanmelden of eerst meer info? ga naar de pagina van Otro Elements www.otro-elements.it/vrouwen daar vind je contactgegevens en een aanmeldformulier.