Agenda

Traditionele Despacho Ceremonie met Dona Marquesa

Aanvang:
16 maart, 2019 15:00
Terug naar Agenda

Traditionele groeps- Despacho ceremonie en vuurceremonie voor heling en transformatie

met Doña Marquesa en Don Maximo

Doña Marquesa is in maart weer in Nederland samen met Alice en Peter van Terra Sacra, we zijn heel blij dat ze op zaterdag 16 maart in Dalfsen (bij Zwolle) zijn voor de boekpresentatie (zaterdagmiddag) en een Despacho Ceremonie.

Een Despacho is een eeuwenoude Inca Ceremonie waarbij een offer aan Moeder Aarde wordt gemaakt dat vervolgens aan het vuur, aan het water of in de aarde geofferd wordt. Deze ceremonie is een prachtige gelegenheid om datgene wat jou niet meer dient in je leven los te laten en nieuwe energieën op je pad uit te nodigen. Maar ook om je dankbaarheid te uiten en/of gebeden voor jou en je geliefden kracht te geven.

Wij nodigen iedereen uit om iets mee te nemen dat in de Despacho of aan het vuur geofferd kan worden. Denk daarbij wel aan natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor Moeder Aarde. Wij zullen de avond afsluiten door het offeren van de Despacho aan het vuur, waarbij de deelnemers de getransformeerde energie ontvangen.

De vuurceremonie kan en mag tot later uitlopen, maar als het offer eenmaal aan het vuur is gegeven is een ieder vrij om te gaan.(verwachting rond 22.30 uur)


Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw van de Q’ero Natie uit Peru. Ze komt uit een lange lijn van bekende medicijnmannen en -vrouwen.
Ze is opgeleid door Doña Maria en aangewezen om de wijsheid van de Alto Mesayoq volgens Q’ero traditie uit te dragen.
Deze keer reist ze samen met haar echtgenoot Don Maximo.
Don Maximo is een Pampa-mesayok en net als Doña Marquesa is hij geboren en opgegroeid in Kiko, één van de nog bestaande Q’ero gemeenschappen.

In deze ceremonie zullen Peter & Alice van Terra Sacra hen assisteren en vertalen.


tijden: 19:00u inloop, 19:30 start ceremonie
locatie: Isis Sofia, Dalfsen
vergoeding:€ 35,- incl koffie, thee en koekjes

Er zijn maar een beperkt aantal plekken.
De groep is op t moment vol, mocht he op de reserve lijst willen dan kun je je daarvoor aanmelden via het formulier hieronder.

U kunt niet meer inschrijven voor deze activiteit.