Agenda

Persoonlijk Medicijnwiel (dag 2)

Aanvang:
26 april, 2023 10:00
Begeleiding:
Lieke White Winds
Terug naar Agenda

Ontdek wat jouw persoonlijke medicijnwiel is…

dat is één van de manieren om weer in je kracht komen staan, je balans te hervinden. Bewust verbinding maken en ontdekken wat jouw kleuren, totems (krachtdieren), symbolen en voorouders zijn. 

twee dagen in het teken van jouw persoonlijk medicijnwiel’:

12 april en 26 april 2023 (10u – 17u)

locatie: Isis Sofia, Dalfsen

investering: €240, (dag 1 en dag 2) incl koffie/thee en soep.


Het leggen van die verbindingen, het weer her-ontdekken ervan, maakt dat je je relatie verdiept met alles om je heen. De eenvoudigste vorm van het medicijnwiel is er een opgebouwd uit 5 stenen. (Een middensteen en daar omheen vier stenen) Het is over de hele wereld door de eeuwen heen gebruikt en is al meer dan 50.000 jaar oud.
Het medicijnwiel is een vereenvoudiging van het universum en de schepping.

Medicijn heeft hier in het westen een heel andere betekenis gekregen dan het oorspronkelijk had. Overal waar levenskracht doorheen stroom heeft en geeft kracht die je ook ‘medicijn’ zou kunnen noemen. Het is een krachtige energie, onbeperkt beschikbaar, vol kennis en wijsheid. 
Het medicijnwiel is een cirkel van kracht en kennis, die alles omvat.

We maken gebruik van eeuwenoude rituelen om weer in contact te komen met kennis die in je besloten ligt. Zoals je medicijn-kleuren, krachtdieren, symbolen en voorouders.
Door de verbinding te maken (te herstellen) zal dat de kwaliteiten die je hebt weer (meer) op te laten lichten en bewust maken. Het brengt je weer terug bij een gevoel van totaliteit en verbinding.
Zodat je begrijpt, voelt en weet dan dat je verbonden bent met alles wat bestaat.