Agenda

Nature Quest Albanië ism the Silent Centre

Aanvang:
21 september, 2024 00:00
Einde:
28 september, 2024 00:00
Terug naar Agenda

Unplugged Nature Retreat in de ongerepte Albanese Alpen.

21-28 september 2024

Hou je van natuur & hiken en zoek je een verdiepend retreat met veel stilte.

Dan is dit retreat echt wat voor jou!

We hiken in de Albanese alpen, lange afstanden in stilte. No nonsens, simpel aanwezig zijn. Je verbinden met de natuur en “zijn met was is” staan centraal. we werken met drie krachtig verbindende natuur ceremonies denk hierbij aan een vuurritueel, een zweethut en een solo (visioen) quest. Daarnaast werken we ook gezamenlijke met verdiepende kleine systemische oefeningen (familie opstellingen in stilte).

Deze combinatie van activiteiten, en oefeningen werken als een krachtig medicijn en brengen je in het nu. We laten in dit Silent Centre retreat dan ook de natuur en stilte werken.

Even helemaal weg. No nonsens. Lopen, eten, slapen, vuurtje stoken en zijn met was is.

Deze Albanese reis geeft de perfecte mix tussen een veilige en verzorgde omgeving, en tegelijkertijd de stilte en ongereptheid van de natuur.

Je un pluggend  jezelf even van de drukte van je dagelijks leven en je rollen daarin, en je opent jezelf en voor de spectaculaire natuur.

Hoe ziet de reis er praktisch uit:

Je loopt met je day pack ( dagrugzakje). De grote bagage wordt door paarden over de bergkammen vervoerd, of gaan in een bestelbus naar de volgende locatie dus je kunt geheel zorgen vrij genieten van dit avontuur.

Het programma wordt minimaal ondersteund door teaching en (gerichte) sharing zodat de stilte fijn doorwerkt.

We gaan op pad met een groep van maximaal 10 personen. Allen in fysiek gezonde conditie, zodat we goed door kunnen wandelen.

Meer info over deze reis? neem een kijkje op www.thesilentcentre.com/retreats/nature-quest-week-albanie/