Agenda

Lente Zweethut voor mannen

Aanvang:
23 maart, 2019 10:00
Terug naar Agenda

Hallo Mannen,

De eerste echt zonnige dagen hebben we al gehad! Heerlijk…weer lekker naar buiten. Bij ons is alles (nog steeds) volop in beweging. Een rustige winter van naar binnen gaan zat er dit jaar niet echt in. Maar er is zeker weer zin in de zomer, in nóg meer beweging…

Om ons heen ontwaakt langzaam de hele natuur. De energie die weer gaat stromen, zodat we vanuit de stille, bespiegelende binnenwereld weer naar buiten kunnen treden om (nieuwe) dingen te gaan ondernemen.

Op 20 maart is de lente-equinox, dag en nacht zijn dan precies in evenwicht, een mooi moment om rond die tijd de hut in te gaan!! Om, net als de natuur om ons heen, de winter van ons af te schudden en weer helemaal tot leven te komen. Alles naar de zon te richten en te ontwaken!

Na de nacht komt in het oosten de zon op en wordt alles weer zichtbaar. In het licht van het oosten wordt je je weer bewust van de wereld om je heen. Het oosten is een plaats van verlichting, vernieuwing en inzicht. De plek van visioenen. Het is de plek van langzaam weer naar buiten gaan en contact maken met de wereld. Vanuit de verstilling weer in beweging te komen. Je lijn uitzetten voor het nieuwe jaar.

Laten we het leven gaan vieren!

Warme groet, een hug en hopelijk tot gauw. Namasté,

Martin Fire Dreamer.

U kunt niet meer inschrijven voor deze activiteit.