Agenda

Bouw je eigen sjamanendrum!

Datum:
7 maart, 2020
Tijd:
10:00 - 18:00
Begeleiding:
Lieke White Winds
Terug naar Agenda

Dit heb je vast al lang op je verlanglijstje staan:    
je eigen sjamanentrommel bouwen!!

Deze dag begeleiden Caroline en André ons bij het bouwen van je eigen drum.

Al 19 jaar hebben Caroline en André de Lima ervaring in maken van drums van klein naar groot. Heb je zin om te drummen op jouw zelfgemaakte sjamanendrum? Op deze dag wordt je de kans geboden om je eigen drum (maatje) te maken!

De Sjamanendrum is een bijzonder krachtig en heilig instrument. De drum kan je begeleiden op reizen, naar de andere werelden. Tijdens deze trancereis kun je antwoord krijgen op je vragen en kunnen de dingen duidelijker voor je worden. Door een verhoogde concentratie krijgen de intenties die worden gedacht of uitgesproken, een sterkere werking. De drum is daarom goed te gebruiken om jezelf en andere te helen, maar ook voor rituelen, healingen , trancereizen, ceremonies, en drumcirkels, maar uiteraard ook, om gewoon fijn op je sjamanendrum te spelen en de ervaringen van een drukke dag tot rust te brengen.

Je kunt kiezen uit verschillende framematen. De prijs is afhankelijk van de maat. 40cm=€ 240, 45 cm =€ 250 , 50 cm= € 260euro ;

Voor de kast van de drum (het frame) kun je kiezen uit diverse houtsoorten (zoals  dennenhout rode ceder dit zijn de lichtste soorten, dan grenen berk populier  dit is de midden klasse …. dan de zwaardere eik ,beuk ,essen   voor dit geldt dat het wat lichter gemaakt kan worden.

De modellen van de drum zijn: Rond of 12 kantig.

Er is keus uit  diverse soorten huiden: damhert, ree, edelhert ,NL geit, Afrikaanse geit, kalf, en Paard ,in diverse kleuren het is wel afhankelijk wat er beschikbaar is op dat moment.

Verder is het belangrijk dat je fysiek  de dag aan kan.

Er zijn nog een paar plekjes vrij!

kosten: vergoeding voor de drum (afhankelijk van de maat) en een bijdrage aan de locatiehuur

locatie: nog niet duidelijk, volgt zsm

begeleiding: Caroline en André van Earth-Vision