Agenda

Advanced Healing (verdiepingsdag) Hucha Rumi

Datum:
17 maart, 2021
Tijd:
09:30 - 17:00
Begeleiding:
Lieke White Winds
Terug naar Agenda

Als vervolg op de jaartraining ‘de Helingstechnieken’ bieden we door het jaar heen verschillende verdiepingsdagen aan. Soms als losse dag, soms als weekeinde. Het zijn steeds dagen waarbij we alternatieve of nieuwe helingsvormen aanbieden.

Je werkt met je eigen thema’s en oefent deze kaart/techniek met elkaar. Dit geeft je ook de mogelijkheid om je persoonlijke proces te verdiepen.
Deze dagen zijn naast verdiepend voor jezelf en je helingswerk (-praktijk) ook een moment om andere healers te ontmoeten en uit te wisselen en samen in ceremonie te zijn.

De verschillende dagen zijn afzonderlijk te volgen, dus je kunt aan 1 losse dag deelnemen of je kunt per blok van 3 dagen deelnemen. (bij inschrijving voor het gehele blok en betaling vooraf ontvang je een korting)

Deze verdiepingsdag opwoensdag 17 maart 2021 heeft het volgende thema:

HUCHA RUMI. Diepgaande cleansing met behulp van 2 stenen waarmee  zware energieën worden afgevoerd

Tijden: 9:00 aankomst, 9:30u start. We ronden om ongeveer 17u af

Locatie: Isis Sofia, Dalfsen

begeleiding: Nelleke en Lieke

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@yamarei.nl

NB om deze dagen bij te kunnen wonen moet je de jaartraining ‘het Medicijnwiel’ en de jaartraining ‘Helingstechnieken’ hebben gedaan. (Heb je de training elders gevolgd? neem dan contact met ons op over de mogelijkheden – stuur een mail naar info@yamarei.nl