Welkom

Welkom op onze website

Oheyo, welkom

kijk rustig rond op onze website, mocht je naar aanleiding van het lezen vragen hebben: stel ze gerust! Via de contactpagina kun je een berichtje sturen.


Nieuws

Na een heerlijke zomer met de bergen en de vakantie die nog nazindert in t bloed, kijken we uit naar de omhulling, en de ceremoniele duisternis van de zweethut.
Rond de Herfst equinox is er een vrouwenceremonie op 22 september en een week later op 29 september een mannenceremonie.

Vrouwen zweethut ceremonies:

Het werd voor de zomer duidelijk dat het als de bedoeling voelt om meer vrouwenceremonies te begeleiden.
Om met de aanwezige vrouwen steeds weer te voelen en het medicijn wat beschikbaar is vol z'n werk te kunnen mogen laten doen.
Daarom nu om de twee maanden ongeveer een vrouwen zweethut. Be Welcome met dat wat er is.


Munay, Liefde de taal van het Hart

Munay is een ander woord voor Liefde. Vanuit je hart kun je de balans weer vinden voor jezelf en voor de Aarde en de wereld.
In oktober start de op het Inca Medicijnwiel gebaseerde sjamanistiche jaartraining waarin je middels ceremonie en rituelen de diepte in duikt met jezelf... voor transformatie van dat wat je in de weg staat vanuit je hart te leven en je werkelijke pad te gaan.
Als je 'Het Levenswiel' (ook wel IncaMedicijnwiel) al doorlopen hebt, ben je van harte welkom bij de 'De Helingstechnieken' - start in november-
In deze vervolgtraining komen Helingstechnieken voor jezelf én anderen aan bod komen.
Beide zijn het trainingen die je een laagje dieper in verbinding met ware zelf brengen. Voor nog meer verdieping en versnelde persoonlijke en spirituele groei
kunnen 'Het Levenswiel' én 'de Helingstechnieken' ook gelijktijdig gevolgd worden. De data zijn zodanig gepland dat de weekeinden op elkaar aansluiten.


De Vuurtraining komt er aan!!

Vuur, vuur en nog meer vuur! Voel jij je ook geroepen door het vuur? Met Pinksteren 2019 is er weer een intensieve en uitdagend vuurtraining!!
Laat je weten als je interesse hebt of meld je aan via het inschrijfformulier in de agenda.


Nusta Karpay boek

Karen van Doesburg heeft een boek geschreven over de Nusta Karpay. Door haar overlijden in maart 2015 is het publiceren van het boek in een iets langzamer stroom gekomen.
Samen met Bert Pol en Nelleke hebben we gelukkig een uitgever gevonden voor het boek! Het proces van redigeren en uitgeven zal nog even wat tijd vragen.
We houden je op de hoogte!

Alle data en activiteiten die al gepland zijn, vind je in de agenda.

We wensen je een heerlijke tijd en kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten,

Harte groet,
Namasté


Martin en Lieke


Voor een healing of persoonlijk medicijnwiel-sessies kun je een afspraak maken met Lieke (gegevens vind je bij 'Contact')

Mocht je beeldend werk willen zien van ons, neem eens een kijkje bij Arts & Crafts! Ook het beadwork van Lieke staat er nu op!

YamaRei - Levenskunst en Sjamanisme

"Kunst" moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.
Sjamanistische rituelen en technieken zijn een hulpmiddel om ons hierbij te helpen en contact te maken met de bron.

YamaRei is een synergie van de woorden 'Yama' en 'Rei'. 'Yama' komt uit het Japans en staat voor 'Berg', 'Rei' is Maori en betekent 'Sieraad' of 'Juweel'.
De naam geeft direct een deel weer van wie we zijn en hoe we werken.
We laten ons inspireren door de levenswijze en de rituelen uit verschillende oorspronkelijke culturen.