Welkom

Welkom op onze website!

Nieuws...

Half maart start de Jaartraining 'Het Levenswiel'; een op het Inca Medicijnwiel gebaseerde jaartraining waarin je middels ceremonie en rituelen de diepte in duikt met jezelf... voor transformatie van dat wat je in de weg staat vanuit je hart te leven en je werkelijke pad te gaan.
Voor degenen die nog twijfelen: er is nog plek als je mee wilt doen met deze mooie training die je een laagje dieper in verbinding met ware zelf brengt.

In het voorjaar zal er ook weer een familie-zweethut zijn!
Het is altijd een feest om met kinderen in de zweethut te zitten. Een hut zoals de familie-hut is echt een Tribal gebeuren. Samen houthakken, vuur, zweethut, kamperen, eten in de tipi...

Regelematig krijgen we vragen over de Vuurtraining ofwel Fire Keepers Training. Het duurt nog even, maar de datum voor de volgende vuurtraining is er inmiddels al wel: 18-21 mei 2018.

Ook hebben we weer een nieuwe datum voor de Nusta Karpay intensive.. ook dat duurt nog even: november 2017. Meer informatie vind je in de agenda.

en.. samen met Bert Pol en Nelleke hebben we een uitgever gevonden voor het boek van Karen van Doesburg! Ze heeft haar boek voor haar overlijden (in maart 2015) gelukkig helemaal kunnen afronden. Het proces van redigeren en uitgeven zal nog even wat tijd vragen.. maar het ziet er naar uit dat het dit jaar nog in de boekwinkel ligt.


Genoeg mooie dingen in het verschiet! En more to come....
Alle data en activiteiten die al gepland zijn, vind je in de agenda.

We wensen je een prachtige tijd en
kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten,


Harte groet,
Namasté

Martin en Lieke


Voor een healing of persoonlijk medicijnwiel-sessies kun je een afspraak maken met Lieke (gegevens vind je bij 'Contact')

Mocht je beeldend werk willen zien van ons, neem eens een kijkje bij Arts & Crafts!

YamaRei - Levenskunst en Sjamanisme

"Kunst" moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.
Sjamanistische rituelen en technieken zijn een hulpmiddel om ons hierbij te helpen en contact te maken met de bron.

YamaRei is een synergie van de woorden 'Yama' en 'Rei'. 'Yama' komt uit het Japans en staat voor 'Berg', 'Rei' is Maori en betekent 'Sieraad' of 'Juweel'.
De naam geeft direct een deel weer van wie we zijn en hoe we werken.
We laten ons inspireren door de levenswijze en de rituelen uit verschillende oorspronkelijke culturen.