Welkom

Welkom op onze website

Oheyo, welkom

kijk rustig rond op onze website, mocht je naar aanleiding van het lezen vragen hebben: stel ze gerust! Via de contactpagina kun je een berichtje sturen.


Nieuws

Winter Zweethutten
voor ons een all-time-favourite
Zo rond de langste nacht en kortste dag in ceremonie zijn. Om dat wat je niet meer dient achter je te laten, terug te gaan naar je essentie, ruimte te maken.... voor het licht van het nieuwe jaar.
Eigenlijk kerst en oud en nieuw in één ;-)
Op zaterdag is er een zweethutceremonie voor mannen, op de zaterdagnacht-zondag een ceremonie voor mannen en vrouwen.
Voor mannen: maak er een intensive van !!

Healing lodge - Zweethut voor healing
Een kleine zweethut hebben we in september er bij gebouwd op het zweethutterrein van de Hobbitstee. Een zweethut met de deur op het Westen gericht.
Door de energie van het Westen die in deze zweethut vol met de energie van het vuur de hut in stroomt, voelt deze hut echt als een healing-lodge.
Een hut voor heling en transformatie, op een ander manier dan de zweethut met de deur naar het Oosten.
Speciaal ook om met kleine groepen, 2 tot 5 personen, individueel gericht ceremonies voor heling te kunnen aanbieden. Mocht je dat graag willen, zo'n zweethut echt voor jezelf... schroom niet om contact op te nemen!

Levenswiel en Helingstechnieken
De jaartraining 'Het Levenswiel' is gestart begin 2017; een op het Inca Medicijnwiel gebaseerde sjamanistiche jaartraining waarin je middels ceremonie en rituelen de diepte in duikt met jezelf... voor transformatie van dat wat je in de weg staat vanuit je hart te leven en je werkelijke pad te gaan.

Zoals het er nu naar uit ziet start er in de loop van 2018 weer een nieuw wiel en zullen we ook een vervolg aanbieden op Het Levenswiel waarin Helingtechnieken voor jezelf én anderen aan bod komen.
Het is een mooie training die je een laagje dieper in verbinding met ware zelf brengt.

Vuurtraining
Regelematig krijgen we vragen over de Vuurtraining ofwel Fire Keepers Training. Een training die je uitnodigt je verbinding met het vuur aan te gaan. In mei is het weer zo ver!! In het Pinksterweekeinde 17-21 mei 2018
Wil je meer informatie of je inschrijven? Kijk in de agenda bij 'Vuurtraining'

Nusta Karpay boek
Karen van Doesburg heeft een boek geschreven over de Nusta Karpay. Door haar overlijden in maart 2015 is het publiceren van het boek in een iets langzamer stroom gekome.
Samen met Bert Pol en Nelleke hebben we gelukkig een uitgever gevonden voor het boek!
Het proces van redigeren en uitgeven zal nog even wat tijd vragen.
Hopelijk ligt het volgend jaar in de boekwinkel! We houden je op de hoogte!

Alle data en activiteiten die al gepland zijn, vind je in de agenda.

We wensen je een stralende winter en kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten,

Harte groet,
Namasté


Martin en Lieke


Voor een healing of persoonlijk medicijnwiel-sessies kun je een afspraak maken met Lieke (gegevens vind je bij 'Contact')

Mocht je beeldend werk willen zien van ons, neem eens een kijkje bij Arts & Crafts! Ook het beadwork van Lieke staat er nu op!

YamaRei - Levenskunst en Sjamanisme

"Kunst" moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.
Sjamanistische rituelen en technieken zijn een hulpmiddel om ons hierbij te helpen en contact te maken met de bron.

YamaRei is een synergie van de woorden 'Yama' en 'Rei'. 'Yama' komt uit het Japans en staat voor 'Berg', 'Rei' is Maori en betekent 'Sieraad' of 'Juweel'.
De naam geeft direct een deel weer van wie we zijn en hoe we werken.
We laten ons inspireren door de levenswijze en de rituelen uit verschillende oorspronkelijke culturen.