Welkom

Welkom op onze website!

Nieuws...

extra introductiedag op 4 februari!
Begin november vorig jaar was de introductiedag voor de jaartraining het Levenswiel; een op het Inca Medicijnwiel gebaseerde jaartraining waarin je middels ceremonie en rituelen de diepte in duikt met jezelf... voor transformatie van dat wat je in de weg staat vanuit je hart te leven en je werkelijke pad te gaan.
Omdat de datum in november voor een heel aantal mensen niet paste, of ze de moed nog niet hadden die stap te zetten: op 4 februari is er weer een introductiedag!
Dus... als je t nog niet weet, maar ergens voel je je aangetrokken tot deze dag maar ergens weerhoud iets je ook? Waarschijnlijk voel je weerstand...
wat ik geleerd heb door de jaren heen: als ik weerstand voel, is het beter wél te gaan. Waar je weerstand voelt, is iets te halen!

In het voorjaar zal er ook weer een familie-zweethut zijn!
Het is altijd een feest om met kinderen in de zweethut te zitten. Een hut zoals de familie-hut is echt een Tribal gebeuren. Samen houthakken, vuur, zweethut, kamperen, eten in de tipi...

Regelematig krijgen we vragen over de Vuurtraining ofwel Fire Keepers Training. Het duurt nog even, maar de datum voor de volgende vuurtraining is er inmiddels al wel: 18-21 mei 2018.


Genoeg mooie dingen in het verschiet! En more to come....
Alle data en activiteiten die al gepland zijn, vind je in de agenda.

We wensen je een prachtige winter en
kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten,


Harte groet,
Namasté

Martin en Lieke


Voor een healing of persoonlijk medicijnwiel-sessies kun je een afspraak maken met Lieke (gegevens vind je bij 'Contact')

Mocht je beeldend werk willen zien van ons, neem eens een kijkje bij Arts & Crafts!

YamaRei - Levenskunst en Sjamanisme

"Kunst" moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.
Sjamanistische rituelen en technieken zijn een hulpmiddel om ons hierbij te helpen en contact te maken met de bron.

YamaRei is een synergie van de woorden 'Yama' en 'Rei'. 'Yama' komt uit het Japans en staat voor 'Berg', 'Rei' is Maori en betekent 'Sieraad' of 'Juweel'.
De naam geeft direct een deel weer van wie we zijn en hoe we werken.
We laten ons inspireren door de levenswijze en de rituelen uit verschillende oorspronkelijke culturen.