Welkom

Welkom op onze website!

Nieuws...

De winter staat voor de deur... heerlijk om weer naar binnen te gaan en te voelen welke stap je volgende stap gaat zijn.

Begin november was de introductiedag voor de jaartraining het Levenswiel; een op het Inca Medicijnwiel gebaseerde jaartraining waarin je middels ceremonie en rituelen de diepte in duikt met jezelf... voor transformatie van dat wat je in de weg staat je werkelijke pad te gaan.
Omdat de datum in november voor een heel aantal mensen niet paste, of ze de moed nog niet hadden die stap te zetten: op 4 februari is er weer een introductiedag!
Dus... als je t nog niet weet, maar ergens voel je je aangetrokken tot deze dag maar ergens weerhoud iets je ook: waarschijnlijk voel je weerstand...
wat ik geleerd heb door de jaren heen: als ik weerstand voel, is het beter wél te gaan. Waar je weerstand voelt, is iets te halen!

Regelematig krijgen we vragen over de vuurtraining. In het voorjaar van 2018 zal de volgende vuurtraining zijn. Zodra de datum duidelijk is, vind je 'm in de agenda. Mocht je interesse hebben om mee te doen dan kun je dat nu al aangeven via het contactformulier, dan krijg je van ons een mailtje zodra we de datum weten.

en joehoe! na een lange zomerstop we hebben weer een nieuwe serie drumhealingen (Sessions for the Soul) gepland! Je bent van harte welkom.

Rond midwinter zijn er twee zweethutceremonies: een voor vrouwen op woensdag 21 december en voor mannen op zaterdag 24 december.... wie weet komt er op de vrijdag nog een gemengde hut bij?!

Genoeg mooie dingen in het verschiet! En more to come....
Alle data en activiteiten die al gepland zijn, vind je in de agenda.

We wensen je een prachtige winter en
kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten,


Harte groet,
Namasté

Martin en Lieke


Voor een healing of persoonlijk medicijnwiel-sessies kun je een afspraak maken met Lieke (gegevens vind je bij 'Contact')

Mocht je beeldend werk willen zien van ons, neem eens een kijkje bij Arts & Crafts!

YamaRei - Levenskunst en Sjamanisme

"Kunst" moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.
Sjamanistische rituelen en technieken zijn een hulpmiddel om ons hierbij te helpen en contact te maken met de bron.

YamaRei is een synergie van de woorden 'Yama' en 'Rei'. 'Yama' komt uit het Japans en staat voor 'Berg', 'Rei' is Maori en betekent 'Sieraad' of 'Juweel'.
De naam geeft direct een deel weer van wie we zijn en hoe we werken.
We laten ons inspireren door de levenswijze en de rituelen uit verschillende oorspronkelijke culturen.