Welkom

Welkom op onze website

Oheyo, welkom

kijk rustig rond op onze website, mocht je naar aanleiding van het lezen vragen hebben: stel ze gerust! Via de contactpagina kun je een berichtje sturen.


Nieuws

De agenda voor 2019 is bijgewerkt en er staan weer mooie dingen op het programma waar we heel blij van worden. Naast meer zweethutceremonies ook de boekrelease van de 'Nusta Karpay' deel 1 & 2, de Vuurtraining en weer een Nusta Karpay intensive!

De Vuurtraining! Vuur, vuur en nog meer vuur!
Voel jij je ook geroepen door het vuur? Met Pinksteren 2019 is er weer een intensieve en uitdagend vuurtraining!!
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.


Nusta Karpay boek: boekrelease en presentatie op 16 maart!
Eindelijk is het dan zo ver, de release van de boeken over de Nusta Karpay die Karen van Doesburg geschreven heeft.
We zijn heel blij dat Dona Marquesa en Don Maximo dan in Nederland zijn en ook aanwezig zijn bij deze boekpresentatie (aansluitend in de avond is er een despacho ceremonie)

In de stroom van de Nusta Karpay hebben we weer een Nusta Karpay 3-daagse gepland (oktober), een blossoming dag (december) en een Nusta Karpay 4-daagse intensive (maart 2020). Blij deze kennis, ceremonies en inwijdingen weer te mogen gaan delen.


Alle data en activiteiten die al gepland zijn, vind je in de agenda.Harte groet,
Namasté


Martin en Lieke

YamaRei - Levenskunst en Sjamanisme

"Kunst" moet je zien in de ruimste zin van het woord, doorgevoerd naar alle aspecten van het leven. Niet alleen stoffelijke producten, die het resultaat zijn van een creatieve geest en scheppingsdrang. Maar de continue poging om ons leven zo in te richten dat we kunnen uitstijgen boven het allerdaagse, zodat het leven nét even meer glans en betekenis krijgt. Voor onszelf, onze kinderen, maar ook voor het grotere geheel.
Sjamanistische rituelen en technieken zijn een hulpmiddel om ons hierbij te helpen en contact te maken met de bron.

YamaRei is een synergie van de woorden 'Yama' en 'Rei'. 'Yama' komt uit het Japans en staat voor 'Berg', 'Rei' is Maori en betekent 'Sieraad' of 'Juweel'.
De naam geeft direct een deel weer van wie we zijn en hoe we werken.
We laten ons inspireren door de levenswijze en de rituelen uit verschillende oorspronkelijke culturen.