Nusta Karpay

Nusta Karpay boeken

"This is a story of one remarkable woman who discovered the ancient teachings and wisdoms of the Peruvian Quechua and Paqos people that wove together meaning, purpose and healing into her life. She shares her beautiful stories, memories and encounters throughout her life in this beautiful book. We love you, we miss you and we hold you close in our hearts."
Little Grandmother

Op 18 maart verschenen deze twee bijzondere en inspirerende boeken van Karen van Doesburg.

Karen studeerde af aan de kunstacademie en verbond later haar creativiteit met het energiewerk uit de Inca-traditie. Op 16 maart 2015, in haar vijftigste levensjaar, overleed zij.

Het eerste boek is een openhartige getuigenis van haar reis door het leven. Met de Inca-traditie als leidraad volgt ze het pad van haar hart.
Het tweede boek beschrijft in detail de 7 godinneninwijdingen van de Andes.

Nusta Karpay

De Nusta's, de godinnen uit de Andes, helpen je te verbinden met het vrouwelijke deel in je, opdat dit kan helen. Zodat er weer balans kan zijn in het mannelijke en vrouwelijke deel in jou !

De Nusta Karpay, inwijdingen van de Nusta's, bestaan uit 7 inwijdingen bestemd voor vrouwen en óók voor mannen!.Steeds duidelijker is voor mij dat de Nusta Karpay nog erg onbekend is, zoals Reiki en de MunayKi dat eens ook waren. Graag wil ik het onderstaande met jullie delen, om wat informatie te geven over wat de Nusta Karpay nou is en waar het vandaan komt, en hoe het allemaal begonnen is... Lees meer

3 of 4-daagse intensive

De Nusta Karpay Intensive

Als je interesse hebt, laat je het dan weten?
We plannen binnenkort een datum voor een meerdaagse. Als je laat weten dat je interesse hebt, zullen we je een email sturen zodra de datum duidelijk is.Er zijn 144 Nusta's. Tijdens deze workshop verbinden we ons met de 7 belangrijkste Nusta's. Iedere Nusta brengt een ander aspect naar jou of in jou boven, schijnt een ander licht op je pad. Het is het pad van vrouwelijke heelwording, in diepe verbondenheid met Moeder Aarde.

Het programma Lees meer

Nusta Mesa

De Nusta Mesa is een mesa met khuya's (medicijnstenen) verbonden met de Nusta's.

Voordat de Nusta Karpay naar het westen kwam hebben de Paqo’s uit Q’ero, Don Mariano, Doña Maria, Don Alejandro en Don Claudio, zeven heilige plaatsen bezocht in de Andes in Peru waar de Nusta’s heel sterk aanwezig zijn. Lees meer

Nusta Karpay integratie (Blossoming)

Een verdieping, verdere integratie van de inwijdingen van de Nusta is fijn. Zodat je de energie nóg beter kan dragen, voelen, integreren in je leven.

Een blossoming om de 'zaden' die de inwijdingen zijn te voeden en tot wasdom te laten komen.

We bieden de Nusta Blossoming soms aan als zweethut of als 2-daagse (datum in overleg voor een eigen groep) Lees meer

Boekfragment "Nusta Karpay, de 7 godinneninwijdingen uit de Andes"

Kanchis Nusta Karpay zijn Quechua woorden uit de oude Inca taal en betekent letterlijk:
“Zeven Godinnen-inwijdingen”.
Deze byzondere en prachtige authentieke inwijdingen gaan op dit moment de hele wereld door.
Dit was altijd al de intentie geweest van de Paqo’s, van Karen en Lieke, ik denk van veel mensen! Een universele gedachte.....

We willen met jullie een klein fragment delen uit het boek dat Karen aan het schrijven is en bijna klaar is. Lees meer

Munay Ki en de Nusta Karpay

Om me heen horen we vragen over de 10e rite van de Munay Ki en de Nusta Karpay. Oorspronkelijk heeft de Munay Ki 9 inwijdingen. Op een gegeven moment is daar door iemand een 10e aan toegevoegd die de Nusta inwijding word genoemd.
Dit draagt wat van de energie van de Nustas, maar is écht anders dan de (volledige) Nusta Karpay zoals we die geleerd hebben van de Q'ero en doorgeven.
De Nusta Karpay beslaat 7 inwijdingen die verbonden zijn met de 7 belangrijkste Nusta (er zijn 144 Nusta's!) Ieder ondersteunen ze jouw op een andere manier en werken samen.
Zelf ervaren we steeds weer de enorme zachte kracht die de inwijdingen van de Nusta brengen. In het menu bij Nusta Karpay kun je meer lezen over deze oorspronkelijke inwijdingen en kennis.
Mocht je geinteresseerd zijn en wil je meer weten? Voel je vrij contact op te nemen. Lees meer

Ervaringen deelnemer Nusta Karpay Intensive

Fire, mountains, water, candles, hearts and flowers…
Meeting the Nustas in Glastonbury through Karen and Lieke felt like being back in Peru. It was an intense experience – a beautiful and powerful melding of traditions including the sweat lodge ceremonies ( made possible thanks to wonderful fire masters ) and drumming that took us into other dimensions, helping us to cleanse and prepare and then to integrate the new energies, journeying within and far away. A series of seven beautiful ceremonies spread over the four days: Lees meer

Eigen groep

Lieke verzorgt graag een Nusta Karpay (evt intensive) voor jouw groep. Zowel in binnen- als buitenland.
Locatie en datum in overleg, prijs op aanvraag

Individueel

Mocht je er de voorkeur aan geven de Nusta Karpay individueel te ontvangen, dat kan ook.
Locatie in overleg
prijs op aanvraag