Healing

Healing is balans herstellen

Vanuit de kracht van heelheid, de balans weer herstellen zodat je je weer lekker voelt.

Balans herstellen kan op vele manieren, bijvoorbeeld door individuele healing sessies, een healing lodge (zweethutceremonie), ontdekken van je persoonlijk medicijnwiel en/of klankhealingen.
Hieronder kun je daar meer over lezen.

Mocht je vragen hebben na het lezen of een afspraak willen maken?
Neem contact met ons op via het contact formulier of bel Lieke op 06-18 65 93 53

Healing Sessies

Heb je het gevoel 'vast' te zitten?

Kom je zelf niet meer vooruit of blijf je worstelen met een thema?

Heb je 'onverklaarbare' pijn in je lichaam?

Heb je moeite je bestemming te vinden?

Weet je niet wat je aan moet met het gedrag van je kind(eren)?Misschien is het dan tijd eens samen verder te kijken wat er op een ander niveau, energetisch niveau, op een diepe -onder-laag speelt

Want wat er in een onderlaag onzichtbaar aanwezig is, beïnvloed je denken, voelen, doen en handelen en je ervaren, je héle leven. Er wordt je als het ware gespiegeld wat er onbewust speelt, en dat uit zich op in je leven op sociaal, maatschappelijk, emotioneel, geestelijk en lichamelijk gebied.Individuele Healing-sessies kunnen je helpen los te komen daarvan. Lees meer

Healing Lodge

De zweethutceremonie wordt al eeuwen gebruikt om te zweten voor heling.
Een Healing Lodge is een persoonlijke ceremonie. Afgestemd op wat er voor jouw healing nodig is. Lees meer

Persoonlijk Medicijnwiel

Ontdek wat jouw persoonlijke medicijnwiel is...

dat is één van de manieren om weer in je kracht komen staan, je balans te hervinden. Bewust verbinding maken en ontdekken wat jouw kleuren, totems (krachtdieren), symbolen en voorouders zijn.
Het leggen van die verbindingen, het weer her-ontdekken ervan, maakt dat je je relatie verdiept met alles om je heen. Lees meer

Ervaring deelnemer Persoonlijk Medicijnwiel

Erna: "Mijn vraag aan Lieke was of ze wat kon vertellen over hoe de N-Amerikaanse traditie tegen de dood en het sterven aankijkt. Misschien zou ik daarvan iets kunnen gebruiken bij mijn werk in het hospice.
Lieke deed het aanbod om met hulp van haar naar mijn eigen lineage op zoek te gaan. En zo een directe verbinding te leggen.
Lieke trommelde en loodste mij de windrichtingen door. Steeds kwam er direct contact, beelden, kleding voorwerpen, landschappen.
Daarna hebben we alles besproken en kon Lieke met haar ervaring en kennis sommige beelden in een bepaalde traditie plaatsen. En we onderzochten de boodschappen.
Ik vond het prachtig om te doen. In een fijne open sfeer kon alles aan bod komen.
De verbindingen die gelegd zijn, blijven een duidelijke aanwezigheid. Ze zijn er gewoon.
En dat is ook het belangrijkst van het werk in het hospice "er zijn" En ik weet dat ze me daarbij helpen."

Sessions for the Soul

Drumhealing

In deze turbulente tijd vol veranderingen en hectiek van het allerdaagse bestaan is het heerlijk om tot rust te komen tijdens een session for the soul, een drumheling.

Diepe ontspanning door klanken van de trommels, andere instrumenten (oa didgeridoo en love-flute) en zang.

De klanken geven je de gelegenheid om los te komen van het allerdaagse, je weer te verbinden met je kern, wie je werkelijk bent. Lees meer

Ervaring deelnemer Session for the Soul

Simon: "Ik vond het erg bijzonder en intens. Meestal duurt het bij mij wel even voor ik in een meditatieve stand kan komen (of lukt het helemaal niet), omdat het hoofd zo "in de weg" zit... En ook bij visualisaties is er weinig tot geen beeld. Terwijl ik een fantasierijk en behoorlijk creatief persoon ben. Maar blijkbaar altijd vanuit het hoofd.
Wat ik hier ervoer was dat de klankhealing meteen het lichaam in ging. Terwijl het hoofd er heel bewust naast lag. Helder, maar niet als controlerend over het lichaam.
Dinsdagavond kwam alles meteen binnen in het lijf, ook al zaten er (zoals jullie aangaven) nogal wat blokkades... haha
Had zelfs het idee dat ik "jullie" kon zien lopen terwijl ik mijn ogen dicht had. En het voelde oud en vertrouwd, op een bepaalde manier als thuiskomen."