Agenda

jaartraining 'Het Levenswiel' - start

In maart 2020 is de start van de jaartraining 'Het Levenswiel'

data:
27-28-29 maart 2020
5-6-7 juni 2020
4-5-6 september 2020
11-12-13 december 2020

Hieronder kun je meer lezen over de jaartraining het Levenswiel.
Als je ons laat weten dat je geinteresseerd bent dan sturen we je aanvullende informatie (zoals locatie en je investering) zodra we dat duidelijk hebben.Het Levenswiel, voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Het Levenswiel vindt haar basis in oude tradities en geneeswijzen uit de eeuwenoude Incatraditie. Samen met oosterse en westerse inzichten is er een training ontstaan die specifiek gericht is op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het is het pad van het hart, van energie en het ervaren. Het vergroot je bewustzijn!

We verbinden ons vanuit het hartgebied met het deel in onszelf waar kennis, wijsheid en gedachten zich bevinden. Daarnaast maken we verbinding met het gebied waar creatie plaatsvindt en we tot handelen komen. Je leert dus te zien en handelen vanuit je hart, niet meer alleen vanuit je hoofd.
Er wordt onder andere gebruik gemaakt van archetypes die metafoor staan voor krachten die in en om jou heen aanwezig zijn en tot je beschikking staan. Deze krachten en wijsheden ga je (her)ontdekken zodat je deze weer in kunt zetten om volledig in jouw eigen centrum te komen en volledig te leven!

(Inca)sjamanen kijken naar hun emotie en wat er gebeurt op het mythische niveau. Zij lopen hun pad vol humor, plezier, spel en leven vanuit het hart. Zij ervaren dat alles uit levende energie bestaat en met elkaar verbonden is. Energie is er in overvloed!
Met behulp van eeuwenoude wijsheden, traditionele inwijdingen, prachtige rituelen & ceremonies gaan we op ontdekkingsreis in onszelf.
Het is een krachtige manier om je met jezelf, met anderen en alles om je heen te verbinden en jezelf te helen. En daarnaast ga je je bestemming ontdekken, waarvoor je hier op aarde bent.

De training bestaat uit 4 weekeinden (4 x 3 dagen) verspreidt over de periode van een jaar. In de periodes tussen de trainingen door kan het één en ander indalen en kun je je dingen eigen maken om zo weer een volgende stap te kunnen zetten op weg naar steeds meer jezelf worden.
Want wie ben jij eigenlijk?

Weekend 1 Het Zuiden
Het archetype Slang staat hier centraal. In dit weekend gaan we bezig met het helen van onze oude pijnen en wonden die we in het verleden hebben opgelopen en gaan we onze oude patronen achterlaten. De slang die in 1 keer zijn huid kan afschudden en achterlaat…. Zo gaan wij deze dagen onze oude verwondingen, patronen en schaduwen achterlaten, we vergeten ze niet, ze dienen nog steeds als informatiebron maar we laten ons niet meer leiden door het lijden (en de lading) daaromheen. Het worden bronnen van mededogen en kracht. We helen onze wonden! Onze perceptie verandert, waardoor onze buitenwereld verandert.
Je ontvangt hier de 4 basisinwijdingen: de banden van kracht en energetische bescherming, de zienersinwijding voor het openen van je derde oog, de inwijding voor de verbinding met je eigen archetypes en je mesa-inwijding.

Weekend 2 Het Westen
Het Archetype Jaguar staat hier centraal. Vanuit vrede en vanuit het hart, gaan we voorbij aan angst, agressie en de dood waardoor je jezelf beschikbaar maakt om te leven! We onderzoeken onze blokkades en ontdekken nieuwe mogelijkheden. Vanuit mededogen en compassie worden we ons bewust van onze emotionele pijn. We bevrijden onszelf waardoor je meteen je toekomst verandert. Er ontstaat een nieuw evenwicht in jezelf en je komt meer thuis hier op aarde en in jezelf. We gaan bezig met het helen van onze karmische patronen vanuit onze voorouderlijnen en belangrijkste vorige levens. We bevrijden ons van deze ‘oude’ verhalen. Door dit te doen heel je ook je voorouders, je kinderen en diens kinderen, je geeft hen deze ballast namelijk niet meer mee! Je ontdekt in dit proces jouw geschenken.
Je ontvangt hier de Pampa-Mesayoq inwijding, de vrouwelijke inwijding, de verbinding met moeder aarde.

Weekend 3 Het Noorden
Het archetype Kolibrie staat hier centraal. De Kolibrie vertegenwoordigt moed, vertrouwen, de stilte in de storm, zij wijst de weg en is de verbinding met de kennis en de essentie van het leven. Je gaat je openen voor je bestemming omdat je in het NU komt. De richting van jouw doel hier op aarde wordt duidelijker. Je waarneming verandert, groeit en verfijnt zich. Er opent zich een dimensie waarin je je steeds meer gaat herinneren. Je gaat je plek innemen zodat je jouw pad, jouw bestemming kunt bewandelen. Je herinnert je steeds meer wie je eigenlijk bent. Je wordt je eigen leraar!
Je ontvangt de Alto-mesayok inwijding, de mannelijke inwijding, de verbinding met de bergen.

Weekend 4 Het Oosten
Het Archetype Condor en/of Adelaar staat hier centraal. We gaan onze wereld in wording dromen. Je ontdekt je ware bestemming en welke stappen je kunt zetten om je dromen te verwezenlijken en te manifesteren. Je leert jezelf kennen in al je aspecten. We gaan met schaduwzijdes, projecties en backdoors aan het werk. Je krijgt overzicht over het geheel en inzicht in jezelf. We maken hier een grote sprong in ons bewustzijn.
Je ontvangt de Kuraq Akulleq inwijding, de verbinding met de sterren en andere planeten.

Tijdens dit proces verbinden we ons en laten we ons ondersteunen door hemel/universum en aarde. Je bouwt tijdens de 4 weekeinden je eigen mesa, je medicijnbundel met 13 medicijnstenen, op en ontvangt 7 traditionele inwijdingen afkomstig uit de Inca traditie. En word je ingewijd in verschillende prachtige eeuwenoude rituelen en ceremonies die je direct terugbrengen naar je eigen krachtbron. Ervaar en voel je welkom!


Tijdens de training zijn we o.a. bezig met;

Je persoonlijke proces
Je spirituele proces
Het ontwikkelen van je intuïtie en al je andere zintuigen Waarneming en Perceptie
Nieuwe inzichten
Het creëren van een gewijde ruimte (een ruimte waarin je veilig kunt werken)
Energie – oefeningen op diep energetisch niveau
Zware en lichte energie (Hucha en Sami) Rituelen en Ceremonies
Het opbouwen van je mesa, je persoonlijke altaar
Chakra’s en het lichtlichaam
Healing en Reading
Het helen van je emotionele verwondingen
Het helen van je persoonlijke patronen, familiepatronen, cultuurpatronen Het loslaten van je rolpatronen
Het helen van je Karmische patronen en vorige levens
Inwijdingen: Je ontvangt 7 inwijdingen vanuit de traditie om je proces te ondersteunen en versnellen
Meditaties/visualisaties/trancereizen
Je bestemming, je doel hier op aarde
Het openen van je hart


Hartegroet, Nelleke en Lieke

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we met je persoonsgegevens omgaan.


Inschrijven
Lees hier de algemene voorwaarden.