Agenda

Nusta Karpay Intensive (4-daagse, Dalfsen)

5, 6, 7 en 8 maart 2020

Ñusta Karpay 4-daagse, inclusief blossoming

De 7 Godinneninwijdingen uit de Andes

De Nusta Karpay is een vierdaagse Intensive voor heling en een nieuwe balans in het vrouwelijke en mannelijke aspect in ons allemaal


De Nusta’s zijn de godinnen, oorspronkelijke prinsessen uit de Andes. Karpay betekent inwijding. De bron, waar ze vandaan komen, zijn de heilige meren en bergen in Peru. Maar de Nusta’s zijn ook verbonden met andere wateren en bergen in de wereld.

De 7 inwijdingen van de Ñusta Karpay zijn zowel voor mannen als vrouwen. De Nusta’s helpen je te verbinden met jouw vrouwelijke deel opdat dit verder kan helen. En er weer balans kan zijn in het mannelijke én vrouwelijke in jou !Ondersteund door de helende energie van de Nusta’s, verdiepen ze jouw verbinding met al het vrouwelijke in en om je heen, op Aarde en in de Kosmos, door vele lagen heen. Deze inwijdingen helpen je volledig in balans te komen met jezelf. Het ondersteunt, versnelt en verdiept je spirituele groei. Je zult een nieuwe balans in je leven vinden, verbonden met de heling van Moeder Aarde. Deze prachtige energieën zullen je ook helpen het gewonde ego te verzachten en angsten, schuldgevoelens of bijvoorbeeld de controle op alles te willen hebben, los te laten. Het is zoveel groter dan je in eerste instantie vermoedt. Het gaat veel verder dan het persoonlijke en collectieve stuk.Voor mannen betekent dit dat zij onder andere (weer) zachter worden van binnen, meer aan- en invoelingsvermogen zullen gaan ontwikkelen. Vrouwen brengt het weer in contact met hun eigen Godinnen-energie en het diepe oorspronkelijke vrouwelijke. Zodat alles weer samen mag zijn, de mannelijke en vrouwelijke kracht in mannen én vrouwen !In de Inca-traditie van de Q’ero in Peru zijn de energieën van de Nusta’s goed bewaard gebleven. Tot een paar jaar geleden werden de inwijdingen alleen in hun eigen gemeenschap doorgegeven. Na vragen van Karen van Doesburg aan Don Mariano over de Nusta’s, werd in oktober 2009 de Nusta Karpay voor het eerst naar de westerse wereld gebracht.


Nelleke en Lieke zaten samen met Karen in de eerste groep waar de inwijdingen werden doorgegeven door de Paqo´s Don Alejandro en Doña Maria. Een heel bijzonder en speciaal moment van verbinding, zowel met de Nusta’s, de Paqo’s als de groep. Het is tijd om de kennis van de Nusta’s verder met de wereld te delen en deze energieën ons te laten ondersteunen zodat meer balans en heelheid terug kan komen.Er zijn 144 Nusta´s. Tijdens deze 4-daagse workshop verbinden we ons met de 7 belangrijkste Nusta’s. Iedere Nusta brengt een ander aspect naar jou toe of brengt dat weer meer in jou naar boven en schijnt een ander licht op je pad. Het is het pad van vrouwelijke heelwording, in diepe verbondenheid met Moeder Aarde.Het programma van deze 4-daagse:

We beginnen met een openingsceremonie. Een Despacho ceremonie om je te openen voor de Nusta Karpay en te verbinden.
De kennis van de Nusta’s zullen we met je delen en je zult leren om de inwijdingen ook door te kunnen geven. Je ontvangt de Kanchis Nusta Karpay (7 Nusta inwijdingen)
De laatste dag staat volledig in het teken van de verdieping en verdere integratie van de Nusta-energieen.Munay Sonqo,

Nelleke Huamancha & Lieke White WindsVoor aanmelden: gebruik onderstaand formulier

Voor meer informatie stuur een email aan Nelleke Kappers (aylluna@gmail.com) of Lieke (info@yamarei.nl)


Locatie: Isis Sofia, Dalfsen

Tijden (globaal)

donderdag 5 maart 2020 11:00u - 21:30u
vrijdag 6 maart 2020 9:30u - 21:30u
zaterdag 7 maart 2020 10:00u - 21:30u
zondag 8 maart 2020 10:00-18:00u

je investering voor deze 4-daagse: €749,- incl maaltijden, excl overnachtingen/ontbijt

Heb je de Nusta Karpay inwijdingen al ontvangen en kom je zaterdagavond en zondag voor de Blossoming van is je investering € 179,- incl maaltijden, excl overnachting/ontbijt

Overnachten is mogelijk op de slaapzolder voor €21,50 pppn incl ontbijt.
Wil je meer comfort of privacy? Er zijn voldoende B&B mogelijkheden in de buurt.

Als je al eerder de Nusta Karpay van één van ons ontving en aansluit deze 4-daagse, krijg je een aantrekkelijke korting.

Annuleringsregeling:
Annuleren tot 6 weken voor de Intensive is kosteloos, je krijgt je aanbetaling dan volledig terug.
Bij annuleren tot 2 weken voor aanvang van de training wordt 50 % van de kosten in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang is het volledige bedrag verschuldigd.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we met je persoonsgegevens omgaan.


Inschrijven
Lees hier de algemene voorwaarden.