Agenda

Midwinter Zweethut voor mannen (-VOL!-)

Midwinter Zweethut voor mannen

Helaas als je nog zou willen meedoen. De hut zit helemaal vol!
Graag tot een volgende zweethut.

Winter…ik moet nog even wennen dat het weer kouder wordt, na de geweldige, lange zomer die we hebben gehad. Maar ik merk ook dat mijn energie toch langzaam aan meer naar binnen gericht is. En dat is goed!

21 december is het midwinter, 22 december om 18:50u is het volle maan, een waanzinnig mooi moment om samen de zweethut in te gaan! Tijd om stil te worden en tijd om te voelen…

De winter is verbonden met het noorden in het medicijnwiel. Dit is de plek van transformatie, loslaten en sterven, van onthechting van het aardse bestaan. Maar het is ook de plek van zuiverheid en wijsheid. Plek van de essentie. Zoals de boom alles loslaat wat niet nodig is en alleen de kale essentie overblijft. Het noorden is met onze ziel en de bovenwereld verbonden. In het noorden wordt alles helemaal stil, tijd en ruimte bestaan even niet. We gaan samen de koude trotseren en in het donker van de zweethut diep in onszelf afdalen om verbinding te maken met onze eigen essentie. Een goed moment om oude, overbodige zaken los te laten, jezelf te reinigen en zo ruimte te maken zodat de nieuwe dingen zich aan kunnen dienen voor het komende jaar. Ook hét moment om het nieuwe licht te verwelkomen en te eren. Zowel buiten, als ook in jezelf.

Kom en ervaar de magie van het noorden!

Warme winterse groet, een hug en hopelijk tot gauw. Namasté,

Martin Fire Dreamer.Zaterdag 22 december 10u - 21:30u
Locatie: De Hobbitstee, Wapserveen
Vergoeding: € 80,- (voor ondernemers excl. BTW)

Na aanmelding krijg je een bevestiging en een informatiebrief met aanvullende informatie (zoals wat mee te nemen en de routebeschrijving)

U kunt zich niet meer inschijven.