Agenda

Jaartraining het Levenswiel blok 4 het Oosten

blok 4 'Het Oosten' - 19, 20, 21 januari 2018

Met behulp van eeuwenoude wijsheden, traditionele inwijdingen, prachtige rituelen & ceremonies gaan we op ontdekkingsreis in onszelf.
Het is een krachtige manier om je met jezelf, met anderen en alles om je heen te verbinden en jezelf te helen. En daarnaast ga je je bestemming ontdekken, waarvoor je hier op aarde bent.

Dit vierde en laatste weekeind staat het archetype Condor en/of Adelaar. We gaan onze wereld in wording dromen. Je ontdekt je ware bestemming en welke stappen je kunt zetten om je dromen te verwezenlijken en te manifesteren. Je leert jezelf kennen in al je aspecten. We gaan met schaduwzijdes, projecties en backdoors aan het werk. Je krijgt overzicht over het geheel en inzicht in jezelf. We maken hier een grote sprong in ons bewustzijn.
Je ontvangt de Kuraq Akulleq inwijding, de verbinding met de sterren en andere planeten.

door: Lieke ism Nelleke Kappers
locatie: Isis Sofia, Dalfsen
vergoeding per blok: €575,-

De training 'the Levenswiel' bestaat uit 4 weekeinden (4 x 3 dagen) verspreidt over de periode van een jaar. In de periodes tussen de trainingen door kan het één en ander indalen en kun je je dingen eigen maken om zo weer een volgende stap te kunnen zetten op weg naar steeds meer jezelf worden. Want wie ben jij eigenlijk?

Je bouwt tijdens de 4 weekeinden je eigen mesa, je medicijnbundel met 13 medicijnstenen, op en ontvangt 7 traditionele inwijdingen, afkomstig uit de Inca Traditie. Daarnaast word je ingewijd in verschillende prachtige eeuwenoude rituelen en ceremonies die je direct terugbrengen naar je eigen krachtbron.
Ervaar en voel je welkom!

Tijdens de training zijn we o.a. bezig met;
Je persoonlijke proces Je spirituele proces Het ontwikkelen van je intuïtie en al je andere zintuigen Waarneming en Perceptie Nieuwe inzichten Het creëren van een gewijde ruimte (een ruimte waarin je veilig kunt werken) Energie – oefeningen op diep energetisch niveau Zware en lichte energie (Hucha en Sami) Rituelen en Ceremonies Het opbouwen van je mesa, je persoonlijke altaar Chakra’s en het lichtlichaam Healing en Reading Het helen van je emotionele verwondingen Het helen van je persoonlijke patronen, familiepatronen, cultuurpatronen Het loslaten van je rolpatronen Schaduwwerk: het loslaten van je projecties, overtuigingen en backdoors Het helen van je Karmische patronen en vorige levens Inwijdingen: Je ontvangt 7 inwijdingen vanuit de traditie om je proces te ondersteunen en versnellen
Meditaties/visualisaties/trancereizen Je bestemming, je doel hier op aarde Het openen van je hart

nb: Een enkel weekend aansluiten is alleen in overleg mogelijk indien je al eerder het Levenswiel(Inca Medicijnwiel) hebt doorlopen of de voorgaande windrichtingen hebt gedaan bij 1 van ons.

een mogelijk vervolg op de 'het Levenswiel' zijn de Helingstechnieken. Een datum daarvoor is nog niet bekend.

U kunt zich niet meer inschijven.