Agenda

Introductiedag jaartraining 'Het Levenswiel' en 'Helingstechnieken'

Op zaterdag 26 mei 2018 is er een introductiedag van de jaartraining 'Het Levenswiel" en "De Helingstechnieken" die in het najaar van 2018 start.

De jaartraining "Het Levenswiel" en het vervolg daarop “De Helingstechnieken” vindt haar basis in oude tradities, geneeswijzen en kennis uit de eeuwenoude Incatraditie.
Samen met kennis van andere natuurvolken en oosterse en westerse inzichten is er een training ontstaan die specifiek gericht is op persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

We volgen het pad van het hart, van energie en het ervaren. Het vergroot je bewustzijn.
We verbinden ons vanuit het hartgebied met het deel in onszelf waar kennis, wijsheid en gedachten zich bevinden.
Daarnaast maken we verbinding met het gebied waar creatie plaatsvindt en we tot handelen komen. Je leert door je eigen proces aan te gaan (meer) te zien en handelen vanuit je hart, niet meer alleen vanuit je hoofd.
In de bijlage kun je meer lezen over de inhoud van de verschillende weekenden.

De introductiedag op 26 mei is er om van energiewerk te komen proeven, te ervaren en kennis te maken met ons én je ontvangt een traditionele basisinwijding.
Je kunt een thema/issue wat voor jou op dat moment aan de orde is meenemen tijdens deze dag en daardoor al een stukje transformeren en helen.

Ook als je niet weet of je de jaartraining wilt gaan doen, kan dit een fijne dag zijn om mee te doen, te ervaren en in ceremonie te zijn.
Voor anderen die al eens het Levenswiel en/of (een deel van) de Helingstechnieken hebben gedaan kan deze dag ook een mooie moment zijn om samen te komen, te verbinden, te verdiepen, samen te werken of om anderen kennis te laten maken.

Je bent van harte welkom!

We kijken er naar uit je te ontmoeten 26 mei!

Een hartegroet, munay sonqoy

Nelleke en LiekeTijden: 10u - 18u (inloop vanaf 9:30u)
Locatie: De Vleugelslag, Herwijnen.
Uitwisseling:€ 75,- inclusief koffie/thee & lunch,
€ 40,- voor wie al eens het Levenswiel(Inca Medicijnwiel) en/of Helingstechnieken bij ons heeft doorlopen.

Het eerste weekeind van 'Het Levenswiel' is in oktober 2018, in november 2018 is het eerste weekeind van 'De Helingstechnieken'

U kunt zich niet meer inschijven.