Agenda

Individuele healingen en inwijdingen door Dona Marquesa

woensdag 27 juni
locatie: Isis Sofia, Dalfsen

voorafgaand aan de Despacho ceremonie is er ruimte voor individuele healingen, hoocha despacho, (groeps) inwijdingen door Dona Marquesa.

NIEUW is het ontvangen van de Mosoq Karpay in een groep van max 6 deelnemers. Een ieder ontvangt daarbij een persoonlijke despacho die in een gezamenlijk vuur wordt verbrand.
Deze inwijding kost €125,- pp (i.p.v. €225,- de normale prijs voor Mosoq Karpay individueel).
Deelnemers van de groepsinwijding ontvangen ook €10,- korting op de despacho ceremonie in de avond.

Voor informatie over of aanmelden voor een (groeps) inwijding of individuele helingsessie kun je een mail sturen naar Alice: alice@terrasacra.net of (beperkt bereikbaar) op 06-53465025
Zie ook: www.terrasacra.net


Healingsessie:
Jouw healingvraag kan heel ruim van aard zijn.
De healing die je gaat ontvangen is een traditionele Qéros-healing. Het is altijd diep-reinigend en transformerend. De sessie is werkzaam op energetisch, psychisch, sociaal, mentaal, emotioneel en fysiek vlak.
Doña Marquesa kan hiervoor verschillende methoden gebruiken, afhankelijk van wat je nodig hebt.
Bij de start geef jij aan voor welk issue jij de heling wilt ontvangen. De behandeling wordt ook met een kort gesprekje afgesloten. Alice van TerraSacra is aanwezig om te vertalen.
Om zoveel mogelijk effect te hebben van de heling is het raadzaam de dag verder rustig door te brengen.
Een healingsessie duurt ruim 1 uur.Inwijdingen:
De inwijdingen zijn traditionele en zeer krachtige inwijdingen. Een ceremonie zoals de paqo’s ook zelf in hun training ontvangen. De Qéros geven 3 inwijdingen die gericht zijn op de opening en ontwikkeling van je drie grote energetische krachtcentra: de Munay, de Yachai en de LLankay. Ofwel de centra van Liefde, Wijsheid en Doen. Deze inwijdingen worden volgens de Andestraditie gegeven en staan bekend onder de naam “Hatun Karpay”, de Grote Inwijding…
De eerste inwijding is de Inwijding van de Munay, van de Liefde, in de meest grote zin van het woord, van universele liefde. Een opening van het hart, zodat je meer vanuit je hart gaat leven.
De volgende inwijding is de Inwijding van de Yachai, van Wijsheid. Deze inwijding opent je tot een sterkere verbinding met Moeder Aarde, haar wijsheid en je eigen intuïtie, met de “divine, the sacred, feminine wisdom”.
De derde inwijding is de Inwijding van de Llankay, van Handelen. Deze inwijding opent je tot een sterkere verbinding met je hemelse of kosmische verbinding en de ratio, tot de “divine masculin”.
Na deze inwijdingen zul je beter in staat zijn vanuit je hart en in verbinding met Moeder Aarde, je eigen wijsheid en Vader Hemel, je taken hier op Aarde te gaan verrichten. .

Wanneer je alle drie inwijdingen hebt ontvangen, kun je de Mosoq Karpay ontvangen. Dit is een vierde inwijding en betekent letterlijk de “Nieuwe of Vernieuwende Inwijding”, waarmee je ook een “verversing” van de drie inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangt. Deze inwijding kun je ook zien als een herbevestiging voor jezelf om dit Inca-Pad te lopen.
Sinds eind 2012 delen de Qeros ook deze Inwijding uit hun traditie met ons …
Het ontvangen van een inwijding is altijd helend.


Een inwijding duurt ruim 2 uur. Per sessie ontvang je één inwijding. Na een tussenpoos van meestal een paar maanden kun je een volgende inwijding ontvangen. Echter: er gelden geen regels hieromtrent. Er zijn überhaupt geen dogma’s in onze Inca-traditie.

Voor de goede orde: De inwijdingen die Dona Marquesa of een andere paqo van haar gemeenschap geeft, zijn andere inwijdingen dan de inwijdingen van de Munay-ki.

U kunt zich niet meer inschijven.