Agenda

Groepsinwijding/ Hatun Karpay door Dona Marquesa

Groepsinwijding 17 Maart 2019

Hatun Karpay betekent in Quechua ‘Grote Inwijding’ .
Deze bestaat uit drie individuele inwijdingen: Munay, Yachay en Llankay.
Volgens de traditie van de Q’eros zijn deze inwijdingen voor iedereen die zich geroepen voelt om Moeder Aarde en al haar relaties te dienen als medicijnvrouw of –man.
Als je alle drie deze inwijdingen hebt ontvangen ben je een Pampamesa Paqo ; een medicijnvrouw of –man van de Andestraditie.
Als je in de Andes de Paqo's bezoekt en om een inwijding vraagt, word je meegenomen naar één van de heilige plekken om de inwijding te ontvangen. Dit gaat altijd gepaard met het maken van een Despacho, een offer aan Moeder Aarde dat aan het vuur wordt geofferd.

Als de Paqo's in Europa zijn, gebeurt het in de regel in een individuele sessie die ongeveer 2.15 uur duurt. Hierbij ligt de inwijdeling op een bedje en wordt er geen Despacho gemaakt.
Sinds vorig jaar zijn wij met Doña Marquesa en Don Maximo begonnen met Groepsinwijdingen van de Mosoq Karpay voor maximaal 6 personen, waarbij Doña Marquesa en Don Maximo de inwijding uitvoeren zoals in de Andes, met een Despacho en een Vuurceremonie.

Deze keer bieden wij op deze mooie plek in Dalfsen de gelegenheid om de eerste inwijding, Munay, of de tweede, Yachay, te ontvangen. 

Kijk voor meer informatie op www.terrasacra.net

Aanvang 9:30 tot ± 13:00
Kosten €160
Aanmelden: alice@terrasacra.net of via contactformulier op de website www.terrasacra.net

U kunt zich niet meer inschijven.